Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2014-02-23

2014/02/23. - írta: Kárász

Kecskeemberek

A káosz nem csak gonosz pudingokat tud mutálni. Vak tyúk is talál szemet alapon néha életképes dolgok jönnek létre a káosz emanációjaként. Újabban ilyen lényeket lehet a félreeső helyeken találni. Szaporodnak, sokasodnak, kezdik betölteni a szigeteket. Például a kecskeemberek.

Gyűlölik az élőholtakat. (Persze ezzel nincsenek egyedül, a madarak is azonnal elcsipegetik a gyanútlanul sétáló zombikat.) Tüzet nem ismerik, mindent nyersen fogyasztanak. Valamit értenek az alkímiához, mert például a bőröket nagyon szépen tartósítják. (Ezt a hírt kétségessé teszi, hogy sört nem tudnak főzni. Lehet, hogy tudnak, csak nagyon hamar megisszák? Mindenesetre pálinkafőzőt sem láttak még a táborukban.) Fémtárgyakat szívesen cserélnek, még szívesebben fogadnak el alkoholszármazékokat.

Minden vitát kihasználnak egy öklelőzéshez. A bakoknak hatalmas a testi erejük. Eszük annál kevesebb van, de ezt a tulajdonságot sikeresen örökítik.

Kisebb nyájakban élnek. Nagyobb területeken bikaemberek vezetik a kecskeember népséget. A vezető szerepért állandóan küzdenek. Az erdőúr élete végéig megkérdőjelezhetetlen hatalmasság.

A bikaembereket a Frankenstein Klinikán oltják egybe: troll torzóra bika altestet és bika fejet operálnak. Az ott képzett medikusok számára ez kötelező gyakorlat. Ez az elfogadható magyarázat a bikaemberek viszonylag nagy számára.  És ezért van, hogy kiskorú bikaembert (borjúembert) és tehénasszonyt még nem látott senki.

A bikaemberek baromi erősek, vadak. Szangvinikus vérmérsékletűek. Jó a memóriájuk, logikus és egyszerű eljárásrendeket kiválóan alkalmaznak. Érvényesülési vágyuk miatt állandóan konfliktusokba keverednek. Ezért bizonyos szervezetekben kiherélik őket, amennyiben hosszabb távon és állandó munkakörben számítanak rájuk.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr515828496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása