Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-02-28

2013/02/28. - írta: Kárász

Képre fölraktam már három réteget.

Most szárad a kályhán. Tintaurokat és kígyókat meg madarakat kell bele rajzolni. Megfelelő tintát és színest kell találni, hogy a színek ne folyjanak meg a ragasztáskor. Vagy rajzolás után fénymásolással fogom a színeket rögzíteni. A fénymásolás nemesíti a legócskább skiccet is. A színek fixálódnak örökre, tónus általában javul, és a papír is jobb. Fénymásolás előtt csomagolópapírtól a vécépapírig bármi lehet az alap, nem számít.

Bikarodeón a fiúk agyongyantázzák a kötelet. Kettőt is meghurcolt a bika, mert nem bírta a fogásból kijönni. És a bikák tovább tombolnak lovas (?) nélkül, mert a kötél - és rajta a kolomp - nem jön le róluk. Ma a bikák sokkal jobbak voltak. 2  méter magas ugrással jöttek ki a ketrecből, és szinte végig az első lábukon táncoltak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr675110905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása