Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

Xerxes

2008/06/15. - írta: Kárász

Jobbról Händeltől Xerxes, balról rigó, seregély, rozsdafarkú, vörösbegy, balkáni gerle. Előttem pácolás után megsütött császárvég, sült paradicsommal és sült paprikával (nem lecsó! az pénteken volt) és ezek levében megforgatott kiflivel. A bor szekszárdi modina a János pincéból.Mindez az egyesek (Árpádföld) által lefitymált, mások által (Újpest) irigyelt kertben bevacsorálva: szeret engem az Isten!


Hopp: a kés fordítva van a teritéken.

 Mielőtt a táplálkozás-tudatos olvasó beszólna: vagy koleszterin, vagy viagra. :-)

A lottóhúzást leszámítva jól sikerült ez a hétvége.


Pénteken megfelelő szélerősségben kipróbáltam az új sárkányt.


Szombaton TF találkozó volt. Szeretettel üdvözöltem régi és új játékostársaimat. A játékvezetőnek beszóltam, hogy az olimpián indulók 5 %-a az én karakterem. Vettem egy kockakészletet egyrészt szokásból, másrészt az aktuális kézi boszorkány-készletemből hiányzik!


Vasárnap Á-val leutaztunk Debrecenbe megnézni az Aba-Novák kiállítást. Hát frenetikus. Nézzétek meg. A piaci sorozatban látható egy kép, ami tavaly még az enyém volt. B@ssssz. Fáj a szívem érte. Egy kedves muzeológussal értékes beszélgetést folytattunk Berda Józsefről. Akiről nem azért neveztek el utcákat, mert kommunista. Debrecen is nagyon szép, a központ képe szépen átalakult. Egyébként Debrecent (is) nagyon szeretem.


Most itt tartok. Mára még egy kis TF, aztán készülök a jövő hétre, amikor újra bebizonyíthatom, hogy milyen jó vagyok.

Csak pozitívan!

Címkék: enblog
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr784529208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása