Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2012-12-10

2012/12/10. - írta: Kárász

Elküldtem Shinek a képeslapot.
Hidegre való tekintettel raktam szenet is a tűzre, de nem akar égni.
 :( szomorú
Pedig sokkal több hőt ad le, mint a fa. Már, ha ég.
Voltam Tibinél. Az országzászló avatásáról beszélt, meg más ilyesmikről. Jól kipletykáltunk másokat.
Krisztián - hála Istennek - úgy eszi a húst, mint egy eszkimó. Kigyógyult Izraelben a vegetarianizmusból. Hála a krisnásoknak, aztán a ferenceseknek.
 
Krisztiánt a krisnások kivitték rabszolgának Izraelbe, ahol egy aggok házában dolgozott ingyen. És mivel nem evett húst, lerobbant a szervezete, majdnem meghalt. A derék zsidók ezt úgy oldották meg, hogy kirakták az utcára, még egy pokrócot sem tettek alá. 
A ferencesek összeszedik a betegeket az utcáról Jeruzsálemben, mint Teréz anya Calcuttában (új neve Chennai) (csak ők nem kapnak ezért nóbel díjat). Szóval a ferencesek összeszedték, meggyógyították, föltáplálták, megtanították a helyes étkezésre és főzésre, és útiköltséget is adtak neki, hogy haza tudjon jönni.
 
Ez Krisztián esete a krisnásokkal, zsidókkal és ferencesekkel.
 
Holnap reggel kezdhetek seperni (a portám előtt ugye). A hó már nem olvad el tavaszig, viszont könnyebb seperni, amíg nem tapossák össze.
&lt):) cowboy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr494959053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása