Vadul belekezdtem - felelőtlenül - a kocsonya főzésébe. Vendégeknek készül, akik nem biztos: hogy jönnek.
Vettem kocsonyacsomagot. Volt benne köröm, bőr és két karika csülök. Vettem hozzá egy egész csülköt és egy adag leveszöldséget. Kétszerre tudtam a kuktában megfőzni. Második adagban főztem egy zellert is. Most már a dudvákat és csontokat kiszedtem, minden hűl. És van egy tányérnyi zellerpüré is. Ha kihűlt, lezsírozom, és a húsokat földarabolom. Aztán újra felfőzöm és rakom formákba.
Mélyhűtőben van hely, ha nem fogy el hirtelen.

Jól néz ki, ami elkészült.

Zoloboos könyvet átszerkesztem A6 méretre. Minden oldalra jut egy kép, és könnyebb zsebre tenni.
Időjárás nem ösztönöz sétálásra.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal