Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-01-20

2013/01/21. - írta: Kárász

Casus bibendi: Vincze könyve megjelent, Péter akadémikus lett, Vinczének jelentős kiállítása nyílt meg, Ágnes nap.

Vincze Józsi először úgy gondolta, hogy kismarosi házában rendezzük meg az eseményt. De az időjárási események a gyalogos megközelítést is kilátástalanná tették. Így belépett a B terv, vagyis nálam gyűltünk össze. Készítettem előre kocsonyát, hogy ne legyen túl nagy a felhajtás a konyhában, miközben a vendégeket ugrálom körül.

Egy egész csülök és egy kocsonya csomag + leveszöldség és megfelelő fűszerek. Víz is van benne.

Miklós reggel jelezte, hogy nem tud jönni, mert nagyon fáradt. Most gyógyult meg egy tüdőgyusziból. És most ment el a barátnője.

Péter felesége nem tudott eljönni, mert leánykájukra most tört rá a majré matek dolgozat miatt. Egész héten csak ugyan-mározott, ha a dolgozat szóba került. Mármint a lányka. Egy nappal az esemény előtt átértékelte a helyzetet. Édesanyja pedig a matekoktatást választotta a kocsonya helyett. Anya csak egy van! Küldtünk neki egy adag kocsonyát, nem maradhat ki az élvezetből.

Felmérve a készleteket a csökkent állománnyal is neki mertünk vágni az eseménynek. Miután a kocsonya és kísérői már megroskadtak, forgácsfánk lett elővezetve. Ez nyelvészeti esemény lett, mert egyeztetni kellett a csörögével, herőcével és herőkével. 

Már majdnem hazamentek, amikor Géza részletesen kiokított pár nyomdai és azon belül lapszerkesztési eljárásról. Ezek szerint azt célzom meg, hogy a sorozat bibliát A6 méretre tervezem, a nyomdában majd ennek megfelelően úgyis átszerkesztik. És honlap (html) formában is mentem, hiszen először úgyis digitálisan kell terjeszteni. Akkor hyperlinkelni is lehet az egyes témákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr135030317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása