Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-02-23

2013/02/23. - írta: Kárász

Tavaly ajánlottam József atyát Parma Fidei viselésére. Idén megkapta. Ez nem jelenti azt, hogy jövőre is az kapja a Pajzsot, akit ajánlok. Rossz idő ellenére dugig volt tömve emberekkel a templom. Az ökumenikus kórus nagyon szépen énekelt. Ezt azért írom, mert eddig nem így volt. Laudálást Bolberitz professzor úr végezte. Máskor sokkal jobban kitesz magáért, de most súlyos betegségen van túl. József atya - amikor végre szót kapott - beszédét igazította az előbb elhangzottakhoz. Megfelelő hosszúságú beszédet mondott, szokása szerint fejből. Közben elmondott egy Ady és egy saját verset, azt is fejből. A ceremónia után hosszú sorban vártak az emberek, hogy beszélhessenek vele. Örülök, hogy újra láttam, és egészségesen.
És kaptunk Püspöki áldást is.

Délután mozi. Ági először Napos oldalt bökte ki. De az előzetesben csupa elemosztályról szabadult arcot mutattak idétlenkedni. Már ott kezdődik az ellenkezés, hogy a szomorúságot szerintünk nem kórházban kell kezelni. Szóval a következő film egy Dickens történet lett volna. Aztán javasoltam a Boszorkányvadászokat. Milyen az? Akció, fantasy. Mindenki vette azonnal a kabátját.

Jancsi és Juliska steampunk továbbfejlesztése. Teljesen hihetetlen őrült hajsza. Szóval nagyon tetszett. Mondjuk a troll lehetett volna egy méterrel magasabb. Vagy kettővel. És az én filmem színvilága nem lesz ilyen fekete. Egy okostelefon képernyőjén nem látni belőle semmit. A mexikói vagy venezuelai sorozatok fényképezése való az én történetemhez.

Ilyen volt reggelire.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr955100913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása