Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-02-24

2013/02/24. - írta: Kárász

A könyvtári kiállításról beszéltünk.

Pont akkor leszek 23.393 napos. Az ilyen kerek szám alkalmából pompás születésnapot lehet rendezni. Kicsi a könyvtár, nagy a buli.

Addig meg kell beszélni Street Gáborral, hogy páran eljönnek-e zengzetes hangjukkal a gonoszt elűzni és az egyéb megjelenteket szórakoztatni? Reptsik Annát is meg kell kínálni egy felolvasással. Talán a Nap és Éj elég alkalomszerű lesz. 

A képek helyét megtervezem, csak még be kell mérni a kiállító felületet. Bal felső sarokba egy nagy kép kerül, aztán mozaikba rakok sok kisebbet. A nagyot hetente fogom cserélni, az elefántosokat is.

A megnyitó idejére a vécéajtók elé állványon egy nagy képet teszek. Ne csúfítsa a fényképeket a FÉRFIAKNAK felirat. A megnyitóra kisebb körből jönnek vendégek, de a fényképeket Limától Vlagyivosztokig fogják nézni.

Laudálót még nem találtam ki.

Körbejárom Dunakeszit, és megesketem Czermann Cecíliát, Czeglédi Gabriellát és Harangozó Katalint, hogy nem nyitnak kiállítást ugyanezen a napon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr635101901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása