Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-05-25

2013/05/26. - írta: Kárász

Törölköző nap 

Tegnap volt a Rögtön Jövök pályázat eredményhirdetése. Korán érkeztünk, ezért az Augustban elszopogattunk egy-egy adag fagyit. Nem működhet a hűtőjük, így olyan vacak lett a fagyi, mintha a korai kádár rendszerben készült volna.

A képen látható, amikor a helyi májer fickó bejelenti, hogy nem nyertem. Volt már ilyen, de még mindig nem szeretem. Többi kép itt

Most nem kezdem el őket fikázni, mert azt mondhatják, hogy kontra féknek szaga van. 

Ilyen alkalmakkor az esemény rendezését is lefigyelem, hátha tudok belőle valamit profitálni a zén kiállításaim megnyitásán. A vendéglátás tanulságos, gettó kiállítások között is minimalista. Ennek ellenére jó!

Egy 40 cm magas vízszintes felület bal oldalára kiraktak egyenes perecet (művelt német grissininek nevezné), uborka és répa csíkokat, zellerszárat.

A sík másik végére különböző töménységű szeszes italok eredeti üvegben műanyag poharakkal. (A poharak jelenléte valamelyest megakadályozta a belvárosi űbermenseket abban, hogy az üvegből szlopáljanak.) A sík közepén eldobható kupicákban 3 féle zöldségmártás van. Felmarkoltunk személyenként különböző kupicát, és abba mártogattuk a kikészített ehető hasábokat. Aztán persze leharaptuk és megettük az összezöldségezett rúdrészeket. Finom, de nem gerjeszt senkit gyereknemzésre. És abszolút kóser.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr25319511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása