Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-07-08

2013/07/08. - írta: Kárász

Kép közben elkészült, csak itt nem ábrázoltam. Augusztus végéig a kismarosi művelődési házban van. Megnyitón elmondtam, hogy a képek a filmemhez készülnek, előtanulmányok. Kérdeztem, hogy szponzor vagy producer van-e a film megvalósításához a megjelentek között? De nem jelentkezett senki. :-(

Minden irányból repülő hátasokon (úgymint hypogriffen, rukkmadáron, vivernen, pterodaktiluszon, patás ördögön, stb.) különböző istenségek püspökei süvítenek a vár felé.
NagyErős püspöke szárnyas bikájával rárepül a bástyára. A bika 20 méterre a faltól bukfencezik a levegőben, majd kis ívben visszafordul. Leszáll egy támbordára, ahol már több szárnyas bika tollászkodik, zsinatol. Helyet szorítanak neki. A szélső majdnem leesik, de ez lényegtelen.
A püspököt a lendület továbbrepíti. Kibontja köpenyét, és azzal fékezve landol a tetőteraszon. Tetőterasz szélén nincsen párkány, felső síkja a közepe felé ívesen tölcsérbe megy át. Püspök belecsúszik a tölcsérbe.
A püspök egy össze-visszatekergő csúszdán siklik lefele. A csúszda végül lefékezi, egy barna színekkel lefestett fogadószobába teszi ki.
Püspök leszáll a csúszda végéről. Tükör előtt megigazítja a ruháját. Közben egy másik főpap csúszik be. Majd még pár. Üdvözlik egymást, majd az előttük kitáruló kétszárnyú ajtón belépnek a gyűlésterembe.

- - -

Újabban a képek mid a KILL YOUR BABY könyvtár eseményeihez készülnek. Mint ez is. Tempós film nem bírja el az ilyen vontatott részeket. Tarantino újraírta a forgatókönyvírás szabályait. Például seregszemle sincs a film elején. Felesleges információk a moziba nem kellenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr775396428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása