Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-07-09

2013/07/09. - írta: Kárász

Vettem az asztalra egy lapátot. Segít letisztítani a felületet, apróra vágott dolgokat összeszedni és továbbrakni, tésztát vágni, ilyesmi. 
Természetesen nem a konyhai eszközök között találtam, hanem a festőszerszámok között. Nem rozsdamentes = nem lehet betenni a mosogatógépbe. Illetve be lehet tenni oda is, de akkor tele lesz rozsdás foltokkal.

Hívott Molnár Sopronból. Most ül a másik csoport erdőmérnökkel a főtéren, és söröznek. Kölcsönös üdvözlések.
   
Tánczost rávezettem, hogy neheztelek rá. Mert hagyja, hogy egy tarka macska kószáljon a kertben. Legközelebb nem fogja hagyni, úgy tűnik.
   
Erik jött gyúrni. 
Beszéltünk a film megzenésítéséről. 
Conan's First Date szerinte kezd kifulladni (~15 év után). Hiányolják a fiúk a sikert. Pedig senki sem ígérte, hogy lesz ilyen. És Marci hangja kezd elmenni a sok hörgéstől. Ez várható volt. Énekesnek kell járnia hangképzésre. Deák Bill Gyulának is már csak 3 hangnyi jön ki a száján, pedig ő nem is hörög. 
Erik is élvezettel főz. Mondtam neki a rizs főzésének a titkát. És a puliszkáét.
Megbeszéltük, hogy a halott metszőfogát leápoltatjuk egy fogorvossal. 
Hetente kétszer fog gyúrni, közben majd dumálunk.
   
Magyar Miklóssal megbeszéltük a holnapi menetrendet.
Holnap Tibitől begyűjtöm a képeit és fél 12-kor indulok. Összeszedem Békefit és Magyart, aztán áttoljuk a képeket Visegrádra. 
Innentől elég laza, fogalmam sincs a történésekről. Estére hazaérek.
   
Most olvasom Truffaut könyvét, és közben javítom Macskaszemet. Minden szereplőt szeretni kéne előírás szerint, de Mindestert kezdettől fogva utálom.
Sajnálom. Meg is döglik, egy raptor széttépi.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr415398200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása