Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2012-10-04

2012/10/04. - írta: Kárász

Hatalmas hegyek közötti völgyben megyünk. Csontfagyasztó a hideg, hó borít mindent. Leszállok a zoborzonról, távcsövezem a vidéket. A zoborzon fújni kezdi a havat.
Ettől a hó olvadni kezd. Az egész völgyben. A hóból egy toronysüveg emelkedik ki, aztán a torony, majd egy vár. Pontosabban a térszín süllyed, ahogy a hó olvad. A föld hideg és fekete. Mindenhol fehér kövek, a víz patakokban, erekben csörgedezik.
Bemegyek a várba. Az udvarról szépen ácsolt csarnok nyílik. Asztalok és padok. Az asztalokra borulva fagyott harcosok alszanak, sokan. Tüzet raksz a kandallóba. Melegedő levegőben kiengednek a megfagyott harcosok. Beszélgetni kezdenek.
Kivéve egyet. Valaki megérinti a vállát. Földre zuhan = meghalt.

- Bicikli gumin van 4 lyuk. Még mindig. Megtaláltam a sallert. ~^o^~ örül~^o^~ örül

+ fűnyírás kész.

+ trombitavirágot gyökereztetni. Kész.

- Csinálhatom a pendrájvot pitcheléshez. Néztem pendrájvot. A legolcsóbb 2,5 ezer, és 8 GB. Van itt 2 régebbi, megnézem azokat, hátha kisebbek és elégségesek a forgatókönyvhöz.

- nyaklánc

+ Akkor fejlesztem a trónt. Most itt tartok:

+ Adó kérvényt elküldeni

+ Mai vízállás:


+ vásárlás

+ diktálás

Könyvtárban megkérdeztem, hogy a felolvasásnál lehet-e kivetítőt használni? A meglepő válasz: nem. :)) nevet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr754819288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása