Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2012-11-15

2012/11/15. - írta: Kárász

Kiállítást megnyitottuk.

Sok kedves ember jött. Főleg a kollázsról kérdeztek. Megjelent 3 parazita is, akik egy perc alatt bezabáltak három tálca pogácsát. Négy tálca volt összesen. Ági rájuk szólt, hogy nem ez Róbert bácsi népkonyhája, erre elsomfordáltak. A bornak is nagy sikere volt. Örbottyáni vörös. Fóti dombokon terem, ahol Vörösmarty is alkesz lett. A jó borok miatt persze. (Mert itt tőkén terem a jó bor, nem úgy mint mondjuk Villányban, ahol vasúti borszállító vagonokból fejtik.) A szóróanyag mind elfogyott. 

Utolsó vendég kikísérése után Molnárékkal és Kárpáti Gáborral elmentünk vacsorázni. Gábor nem evett semmit, csak két korsó sört ivott. És mivel magyar ember evés közben nem beszél, ő nyugodtan beszélhetett. Lenyűgözte a lányokat. Engem nem, mert már korábban lenyűgözött hatalmas tudásával és tapasztalatával. 

Kevés alvás után Siófokra mentünk. Balaton tényleg fél méterrel alacsonyabb. Most kéne hammerrel rámenni. Biztos megrekedne az iszapban.

Folyik a levonulás az eseményről. Kárfelmérés, szerelvény karbantartás, sorok rendezése. Erikkel visszacseréltük a kocsikat. Mondtam neki - és elvállalta - hogy a filmem zenéjének elkészítésénél számítok rá.

Készülök Mucsi Erika kiállításának megnyitására. Nekem kell földicsérni.

Ma van Erwin Rommel születésnapja! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr64909301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása