Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2012-12-26

2012/12/27. - írta: Kárász

Megnéztük a Babóból írt filmet, a Hobbitot.

Nem akartunk újabb 3D szemüveget venni, viszont természetesen otthon felejtettük. Így a kocsi kilométer fogyasztása kicsit megnőtt. Viszont így sem maradtunk le 15 perc reklámról. És előzetesekről. Ez azért jó, mert tudjuk, hogy nem fogjuk megnézni az újabb Star Trecket, Vasembert például. És a Nyomorultakat igen.

A film egy rövid vontatott kezdés után elsodort. Látvány és történet óriási. Csak az vágott mellbe, hogy a gyűrű megszerződése után kiírták, hogy vége. Ezek szerint ez is három részletben lesz eladva. Nem baj. A Babó alig egy centi vastag könyv, és három részes film lesz; a Gyűrűk ura 11 centi széles könyv és az is 3 részben lett eladva.

Rakok be a kesztyűtartóba 3D szemüvegeket.

Ettem gondosan elkészített pulykasültet. Így is érzem a pulyka sajátos szagát. Nem lesz a kedvencem továbbra sem. Soha sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr674983721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása