Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-01-03

2013/01/03. - írta: Kárász

Tervezett színházlátogatás elmarad. *:( szomorú

Készülök fel a lottó ötös megnyerésére. Első szabály, hogy senkinek sem mondom el. 1 százalék megy a plébániára azonnal, aztán évente a haszon 1 százaléka.

A pénzből el tudom készíteni a Macskaszemet. Először kell egy producert és egy ügyvédet szerződtetni. Aztán megvenni a szoftvereket és a szükséges szerzői jogokat. Épületekhez úgy gondolom, hogy megszerzem például a Liehtenstein herceg bécsi palotájának teljes helyszínrajzát, nem vacakolunk a tervezésekkel. CGI kell a terep és egyéb véletlenszerűségek formázásához. A szörnyeket kész motorokra kell ráöltöztetni. A leképezéshez már hozzáférhetők egyes számítógépes gyilkoló játékok programjai, azokat kell kreatívan felhasználni. Arcokhoz néhány közszereplőt már kiszúrtam, de például a zsoldosok arcának hajléktalanokról lehetne mintát venni. Kütyük viszonylag kevesen vannak a történetben, azokat majd meg kell szerkeszteni a programhoz szükséges mértékben. Vagy azokhoz is lehet valami hasonló tervét felhasználni. Kivéve a kvatánsokat és hasonló biomágikus teremtményeket. 

Crossmedia a következő lépés, ahhoz talán érdemes egy kisebb nyomdát és könyvkötőt is biztosítani (vagy venni aztán eladni). Mert minden háttéranyagot A5 vagy A6 méretben kiadom. Ugyanígy a zenéket is. Zenékről még írok.

Háttérfüzet készül a zolobookról, Nargyléről és a többi hercegről, katonaságról, quvargokról, átokmanókról, rőtmanókról, stygiáról, szkviterpénekről, holafákról, papi rendekről, kütyükről, szörnyekről, kitüntetett helyszínekről, mint Kis Téli Zöld kolostor a rombolás előtt és újjáépítve. A fő és mellékszereplők saját népük füzetének a végén, külön fejezetben vannak ábrázolva. A fejemben ez már megvan, egyébként a leírás és ábrázolás már részletekben elkezdődött.

Kell még különböző plakát, A0 méretű posztertől az A7 méretű ragacsig. És a forgatókönyv is ki lesz adva képregény formájában.

Mivel a film folytatásos és digitális (tévés nézésre optimalizálva), előzeteseket és rengeteg reklámfilmet is kell hozzá készíteni, amit különböző médiában sugároznak. Reklámokhoz föl lehet használni a gyakorló etűdöket, amikkel az egyes beállításokat próbáljuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr954996060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása