Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-01-21

2013/01/21. - írta: Kárász

Képet ne küldjön senki a telefonon, mert 29 Mbájtos részletekben érkezik meg, és három hónapos átfutással. Vincze is küldött egy képet még novemberben, de a vége még nem ért ide. Pedig minden héten kettő csomag bejelentkezik.
Hülye ez a telefon.
Telefonnak adok határidőt. Ha január 31-ig nem javul meg, megjavíttatom a régit, és átrakom a SIM kártyát. 
 
Ügyvéd értesített, hogy a garázst már átvezették a telekkönyvön önálló helyrajzi számmal. Most következik a veszekedés az önkormányzattal, hogy az én nevemre kerüljön. Az érdekes lesz. Addig is minden szabad időmben átkozom a megfelelő ügyintézőt, hogy az Isten tegye el valahová.
Könyvtárt kértem, hogy hozasson meg egy angol nyelvű tankönyvet a tévé sorozatírásról. Új könyvtáros bénázik nagyon az üggyel. Aki eddig intézte a könyvtárközi megrendelést, nem csinált ekkora pánikot a megrendelésből. Pedig alacsonyabb képesítésű.
Kígyósziszre térek át, mert a zolobookról már nem tudok többet leírni. Mivel kígyóboszi, begyűjtöttem tollas kígyó, Ureusz kígyó, Uadzset és Apophisz leírásait. Ezt nevezik kutatómunkának. Jó lesz háttérképekhez.
És próbáltam html-be átmenteni a leírásokat, de nem megy. Maradok world-ben, egyenlőre.
 
 
Nem való nekem ez a rossz idővel kombinált farsang. Egyre nő csak a mentőövem. Ha valamivel jobb az idő holnap, leballagok a Duna partra fényképezni. Kell a mozgás.


Most képekkel vacakolok.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr25033575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása