Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-02-01

2013/02/01. - írta: Kárász

Úgy tűnik, ez lesz a következő vérengző fenevad, aki életemet és értékeimet megvédi, amíg én az igazak (?) álmát alszom. Azért esett rá a választás, mert elvetemült pofája van. Keverék. Ha a szülők vizsla méretűek, akkor ez tőle is elvárható.

Legalább.

Voltunk tegnap a VIP fogadáson. Loffice pályáztatott festőket, hogy a képeiket kihelyezi különböző vállalkozások irodáinak átmeneti díszítésére. 153 pályázóból választottak ki párat (engem nem). A fogadás a sajtótájékoztató után volt. A büféhez hozzájárult Absolut Vodka. Vidéki módra majdnem elsőként érkeztünk, de hát vidékiek vagyunk. Amíg a társaság felfejlődött, egy énekes-gitáros páros zenélt.

A büféasztalon volt alma és friss kenyér-olivaolaj párosítás is. Ez trendibb, mint a zsíros kenyér. Legalábbis a Belvárosban.


Volt egy fazon bőrdzsekiben, kicsit irigyeltem, mert neki nem kellett attól tartania, hogy az olaj a kabátjára csöppen. Nekem - mint vidékinek - feltűnő volt, hogy mennyi rozoga nő jelent meg. De aztán megjelent a soványságosok királynője is. Körülötte viszonylagos biztonsági sáv alakult ki, mert véletlen találkozás tűhegyes könyökével vagy vállával 8 napon túl gyógyuló sebet okozhat. 

Tévészemélyiség ismertette a kiválasztott képgyűjteményeket. Az én képeim jobbak! De tényleg. Dániából ideszakadt senkiházi képe:

20x20 centis képek alkotója is ki lett választva. Nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora képekkel díszítenek egy tárgyalót.

A képen bal oldalon látható az ugyancsak kiválasztott szivárványszínű hulahopp karika. Csak homoszexuális vezérigazgató trónusa fölött tudom elképzelni, amint dicsfényként övezi a nagyhatalmút. Amikor átkapcsoltak tuktuk zenére, leléptünk. 

Még korán volt, ezért valahova be akartunk ülni. Paulay utcában, Nagymező utcában csupa pincérszagú helyet láttunk. Kivéve Mai Manó kávéházát. Beütünk egy bécsi puncsra.

Volt itt egy abszolút nem anorexiás hölgy. Ha négy soványságot is kisegített volna az előző vendégcsokorból, akkor sem nézett volna ki véznának. Nem mertem lefényképezni, mert két nagyméretű favágó társaságában volt. A többi asztalnál egynemű párok udvaroltak egymásnak. Budapest - Belváros. Itt kell majd Brüsszel parancsára behajtási díjat fizetni. Én inkább kihajtási díjat szedetnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr545057082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása