Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-06-05

2013/06/05. - írta: Kárász

Tegnapi világjárást (képek itt) Váli völgyi pihenő reggelizőjében kezdtük.

A látszólag gyönyörű péksütemények alig voltak ehetők. A pultban álló új fiú módszeresen szoktatja el a vendégeket a visszatérésről. Eddig a kólások minden reggel itt kaptak eligazítást, de már ők is máshol reggeliznek. 

Sió plazában olvastam és irkáltam. 

Kiböktem, hogy az asztali reklámtartók kiváló lehetőséget adnak gerilla grafika elhelyezésére.

Délután visszatért a napsütés. Lementünk a Duna partra. Hekket ehettünk volna. De a víz már olyan magasan állt, hogy a révnél a rendőrök visszafordítottak. Akkor ment el az utolsó komp Horányba. Tibi telefonált, hogy titkos úton még el lehet jutni a Csurgó büfébe. Egy vízmosásban, a házak mögött ereszkedtünk le. Várható volt, hogy a csalán és nád között megpillantjuk Bagírát vagy Balu Kapitányt. Az ösvény szélén ott terpeszkedett a Duna vize álnokul, mint egy jóllakott krokodil. 

A büfében megkaptuk az utolsó Fish&chips adagot. Mármint az árvíz előtti utolsó adagot. Nagyon finom volt. Visszafelé az ösvény felét már ellepte a víz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr435344939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása