Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-01-09

2013/01/09. - írta: Kárász

Akartam a naplementét fényképezni Duna parton, de olyan csatkos az idő, hogy a tornácról visszafordultam.

Háztartáson kívül elkezdtem a sorozatbibliát írni és rajzolni.

Zolobookról már elég sokat összegyűjtöttem. Más, mint Beholder zolobooi, de ez egy másik kontinens. Itt is periférián élnek, de nincsenek úgy legatyásodva, mint az aboriginálok. És a történet végére államalkotók lesznek.

Papi rendekhez is gyűlik az anyag rendesen. A Kis Téli Zöld kolostor élete külön fejezet lesz, ott fogom a szerzetesi életet részletesen leírni. És a golombárokat is ott kéne, ha már részt vesznek a kolostor megvédésében.

Nargyle a többi herceggel együtt lesz egy füzetben. Az ő udvara lesz részletesen leírva, a többi csak érintőlegesen, főleg a különbségek miatt. Majd később fejlesztem őket, ha szükséges.

. . .

Még nem mondtam le arról a tervemről, hogy keresztezem a zebrát a hucul lóval. Hucul már így is igénytelen és strapabíró. Talán a zebrával keresztezve ez tovább fokozható. És az öszvér megjelenése sem lehet akármilyen. Vélem, hogy nem csak a lába lesz csíkos. Kiváló túrázáshoz.

Mivel a természetből sikerült a ragadozókat kiirtani, itt az idő, hogy szabadon engedjek 500 mosómedvét. Jól ellesznek az erdőkben és műveletlen területeken. Prémjükből lehet Davy Crockett kucsmát készíteni.

És akkor már elengednék több száz ezüstrókát, kékrókát, fekete rókát is. Vörös rókák vannak, de a veszettség rendesen megritkította őket is. Mennyivel színesebb lenne a vidék a sokféle rókától.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr865009038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása