Eltévedve a jó és a rossz kertjében.

2013-04-08

2013/04/08. - írta: Kárász

Ma volt a Dunakeszi Viadal. Eredetileg március 14-ére tervezték, rendkívüli történelemóraként. De az időjárás lett rendkívüli. Most viszont sütött a Nap és a Tavaszi Hadjárat miatt amúgy is errefelé csavarognak a hagyományőrző huszárok.

Volt egy kis csihi és puhi, aztán átadták a terepet a gyerekeknek. Jól egymásnak estek papírgalacsinokkal és papírcsövekkel. 

Ezt mindenki élvezte, szemmel láthatóan. Képek itt.

Szombaton volt a Szuterén Rajziskola vizsgaképeinek bemutatása. Ez attól érdekes, hogy Rita itt is produkál (ő rajzolta a sárga tónusú krokikat). Persze eljött összes megbízható barátnője, így rendes társasági eseménnyé fejlődött a megnyitó. Képek itt. És itt.

A zenész a földszinten (Darvas Ferenc) nagyon király volt. Két hete voltunk megnézni a Vihart az Örkény színházban. Ott is zenélt, és egy szerepe is volt. Több színpadi zenét és filmzenét is írt már.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karasz.blog.hu/api/trackback/id/tr95211117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása